Услуги

 

 

 

 

Храна

В случай, че стопанинът предпочита да не носи храна, хотелът осигурява разнообразни възможности, според хранителните навици на гостите си. Зададените ценови параметри в раздел „цени хотел“ са за изхранване със суха храна, висок клас – минимум 50 % съдържание на месо. Ако стопанинът желае любимецът му да се храни с конкретен вид (а не марка) друга храна (напр. БАРФ или консерва), цената се изчислява според вида на храната и необходимата дневна дажба.

Транспорт

В случай, че любимецът гостува от 1 до 4 нощувки включително и ползва транспорт от Pet Residence, цената е 15 лева в посока. При 5 и повече платени нощувки, транспортът е безплатен. *Предлага се за градовете София и Перник и околните им села (до10 км)

Обучение

По време на престоя в Pet Residence,  гостите могат да получат индивидуално обучение в общо послушание. Цената на една тренировка за един астрономически час е 50 лв. Включва индивидуална разходка в гората и работа с треньор, както на повод, така и без повод в рамките на дворното пространство на хотела. За тази услуга се прави предварителна уговорка, като стопанинът на кучето споделя очакванията си, а треньорът от своя страна казва средно колко тренировки ще са нужни. Трябва да се има предвид, че всяко куче е различно и може да се окаже, че има необходимост от повече работа, за да се постигнат резултати. Стопанинът получава инструкции как да продължи самостоятелно да работи с кучето си с цел да се запази постигнатото.

Почистване на зъби

По време на престоя в Pet Residence, на гостите може да бъде предоставена услугата  – Почистване и полиране на зъби (извършва се със специална електрическа четка и специална паста) или Почистване на зъбен камък с ултразвук. Дали животното има нужда и от коя от двете процедури, преценка прави ветеринарен лекар. За отстраняването на зъбния камък, животното се седира (упоява), за което стопанинът предварително подписва декларация за информирано съгласие. Извършва се във ветеринарната амбулатория Pet Residence Vet, от медицински персонал. За гости на хотела, услугата включва безплатно почистване на уши и изрязване на нокти. Преди упояване задължително се пуска „Пакет кръвни изследвания и биохимия“, за да се установи здравословното състояние. При по-възрастни животни или такива, за които ветеринарен лекар прецени, че манипулацията е рискова, Pet Residence има право да откаже услугата чрез мотивиран писмен отказ. Виж цените тук. Гостите на хотела ползват 10 % отстъпка от цената на услугата

Ваксинация и/или обезпаразитяване, издаване на паспорт

По време на престоя в Pet Residence, на гостите може да бъде предоставена услугата  „Обезпаразитяване“ и/ или „Ваксинация“. При извършването на ваксинация на  животното се прави обстоен преглед, а стопанинът предварително декларира писмено дали е имало алергични реакции при предходно поставяне на ваксини. Извършва се във ветеринарната амбулатория Pet Residence Vet, от медицински персонал. Ако ветеринарен лекар прецени, че манипулацията е рискова, Pet Residence има право да откаже услугата чрез мотивиран писмен отказ. Виж цените тук. Гостите на хотела ползват 10 % отстъпка от цената на услугата

Поръчка на храна за вкъщи

За улеснение на стопаните (например при връщане от дълга почивка) Pet Residence предлага услугата „Поръчка на храна за вкъщи“. При настаняването на домашен любимец в хотела, клиентът заявява поръчка за храната, която обикновено купува (точната марка и разфасовка) и получава чувала/консервите или друга форма на пакетиране (напр БАРФ) в деня на напускане на животното, като услугата няма добавена цена и храната се продава на средна пазарна цена.

Индивидуална професионална фотосесия

По време на престоя в Pet Residence, гостите могат да получат индивидуална професионална фотосесия. Цената за 10 снимки е 90 лв, а за 20 снимки е 165 лв.

Подстригване и/или къпане

По време на престоя в Pet Residence, гостите могат да бъдат изкъпани с разресване и подсушаване или подстригани с къпане, разресване и подсушаване. Извършва се във ветеринарната амбулатория Pet Residence Vet, от медицински персонал. За гости на хотела, услугата включва безплатно почистване на уши и изрязване на нокти. При котките е възможно да се наложи седация (упояване), за което стопанинът предварително подписва декларация – информирано съгласие. Преди упояване задължително се пуска „Пакет кръвни изследвания и биохимия“, за да се установи здравословното състояние. При по-възрастни животни или такива, за които ветеринарен лекар прецени, че манипулацията е рискова, Pet Residence има право да откаже услугата чрез мотивиран писмен отказ. Виж цените тук. Гостите на хотела ползват 10 % отстъпка от цената на услугата

Рязане на нокти и/или почистване на уши

По време на престоя в Pet Residence, на гостите могат да бъдат предоставени услугите  „Рязане/пилене на нокти“ и/ или „Почистване на уши“. Извършва се във ветеринарната амбулатория  Pet Residence Vet, от медицински персонал. Виж цените тук. Гостите на хотела ползват 10 % отстъпка от цената на услугата.

Престой с кастрация – пакет с 20 % отстъпка от стойността на нощувките (мин 3 нощувки)

По време на престоя в Pet Residence, на гостите може да бъде предоставена услугата  „Кастрация и следоперативно наблюдение“. При извършването на кастрация  животното се поставя под анестезия (упоява се), за което стопанинът предварително подписва декларация за информирано съгласие. Извършва се във ветеринарната амбулатория Pet Residence Vet, от медицински персонал. Преди упояване задължително се пуска „Пакет кръвни изследвания и биохимия“, за да се установи здравословното състояние. При по-възрастни животни или такива, за които ветеринарен лекар прецени, че манипулацията е рискова, Pet Residence има право да откаже услугата чрез мотивиран писмен отказ. Виж цените тук.

За резервации: